Leiderschapstraining Nijmegen e.o

Leiderschap, talentontwikkeling en persoonlijke groei

Zelfregulering is een simpele en krachtige methode om afleidende, negatieve energie uit je fysieke en-of sociale systeem te werken. Simpel, maar discipline is nodig. Daar helpen we je mee met oefeningen on-the-job en reflectie. Voor leidinggevenden of medewerkers. Het gaat over communicatie, verdeling van verantwoordelijkheid en het nakomen van afspraken.

Behalve dat je gedrag verandert geeft het je inzicht in eigen en andermans gedrag, Ook krijg je meer plezier en mentale rust bij alles wat je doet. Zelfregulering is gereedschap voor het leven. In allerlei moeilijke situaties opereer je voortaan makkelijker.

Het is een wetenschappelijke onderbouwde mix van stress-reductie en cognitieve gedragsverandering, theorie over de coherentie van hart-brein-zenuwstelsel, interpersoonlijke neurobiologie, rationeel emotionele therapie en EMDR.

Zelfregulering in werk

Afleiding en stress uit het systeem. Zelfregulering verbetert samenwerking tussen hoofd en hart, in teams en in organisaties. Kernbegrippen: mindset, motivatie, communicatie, spannings(stress)reductie. 

Werkgerelateerde klachten als werk-privé-balans, werkdruk, afleiding, stress, timemanagement, sociale spanning, burnout, assertiviteitsproblemen worden effectief aangepakt.

Je krijgt de vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid, om de regie te nemen. Jij en je lichaam weten immers beter wat goed voor je is dan dat een ander dat weet. Leren vertrouwen op jezelf is de essentie van zelfcoaching. Je gaat je snel ontwikkelen in de door jou gewenste richting.

Herken je één van de volgende klachten:

Online

Ik kan je ook online begeleiden. Wanneer je dat wil kunnen we direct beginnen.

Deze innovatieve methode staat geregistreerd bij het Benelux Bureau voor Intellectueel Eigendom. Wij zijn erkent door het Collectief Alternatief therapeuten.