Leiderschap

Hoe kun je het bedrijfsrendement snel vergroten?

Vraag

Wil je meer uit je zelf en de organisatie halen? Meer tevreden klanten, groter innovatief vermogen, hogere efficiency, stijgende productiviteit? Staan die ambities op gespannen voet met werkdruk, stroeve onderlinge verhoudingen of andere obstakels? Haalt iedereen wel het beste uit zichzelf en elkaar?

De mindset is beslissend voor het resultaat. En die mindset kun je beïnvloeden. Als organisatie- en prestatiepsycholoog laat ik je in eerste instantie in sport ervaren dat er veel meer kan dan dat je mogelijk acht.

Met de simpele methode ‘zelfcoaching’ worden recente wetenschappelijke inzichten toepasbaar gemaakt voor je organisatie. Het rendement kan snel met minimaal 15% omhoog.

Het golfspel en je organisatie kennen vele parallellen.
Onder druk wil je samen het beste eruit halen. Gaat het swingend, of wordt er te hard gewerkt of juist niet hard genoeg? Durf je je grip los te laten? Afstemmen van missie, doelen en verantwoordelijkheden in de uitvoer. Het toegenomen resultaat is meetbaar.

Aanbod 

Je gaat mee naar de golfbaan en je ervaart dat je met meer ontspanning direct veel beter presteert. Deze ervaring is de basis voor een rendementsversnelling van je organisatie. Die basis leggen we ter plekke. ‘Zelfcoachend’ haal je meer uit je zelf en je omgeving.

Programma‘s

Online Training Slagvaardig Leiderschap

Maak ambities waar op ontspannen wijze. Reken voor altijd af met mentale en fysieke druk en stress. Ontdek hoe jij zelf de snelste manier bent om je eigen en andermans welzijn en succes te laten groeien. Jij zelf bent de startknop, de motor maar ook de rem. Zelfcoaching is hierin de leidraad tot jouw succes! Info

The Swing of your life!

Leer jezelf coachen! Je krijgt praktische handvatten waarmee je direct het eerste uur minimaal 10% beter gaat golfen. Je gaat aan de slag met een simpel innovatief leermodel zonder dat je je theoretisch hoeft te verdiepen. Info

Ervaringen

Ad Esschendal (DGA-Access4IT):
“Wat een genot om met deze man op de baan te staan. Ik heb ervaren dat ik in werk en privé hoger rendement kan halen. Door mijn handicap te verbeteren! Ik ben erg enthousiast en kijk uit naar de volgende sessie. Hij kan zelf beter uitleggen hoe u met meer rust beter resultaat bereikt.”

Timo Elbers (Interim-manager):

“Een zeer krachtig zelfcoachings-concept van Mark Theelen. Veel stof om over na te denken en tegelijkertijd mijn chip in een uurtje sterk verbeterd. Leiderschaps-training d.m.v. golfen! De moeite waard om eens te proberen!”

Niels Willems (coach AH.nl en auteur ‘Internal branding in de praktijk’):
“Dit moet elk managementteam meemaken; instant authenticiteit, conflict-vrij zijn. Je teameffectiviteit schiet omhoog.”