Over Mark

Ik kom uit een ambitieus nest. Vanuit WO II, ondernemen en hard werken om een welvarend leven op te bouwen. Wat ontbrak was welzijn. Met zelfcoaching heb ik een praktische methode ontdekt en ontwikkeld om succes én geluk te bereiken in privélevens en in organisaties. Persoonlijk doorleeft, theoretisch onderbouwd en geaccrediteerd. Zelfcoaching zorgde voor ongekende persoonlijke groei, trots en voldoening.

Die sleutel naar het beste uit onszelf wil ik doorgeven met mijn bedrijf Succes en Geluk Nu. Waarom hopen op een beetje beter in de toekomst als we hier en nu direct succes en geluk kunnen ervaren? Van nu naar conti-nu. Voor samen-werken in bedrijf, sport en privé-leven blijkt zelfcaching-on-the-job veel te kunnen betekenen. Snelle gedragsverandering, minder werkdruk en minder ziekteverzuim, meer energie en meer toegevoegde waarde.

Partners

In de zelfcoachings-trainingen van Succes en Geluk Nu streven we naar optimale beleving met blijvende meerwaarde. Met mensen die het optimale eruit willen halen, wil ik grenzen verleggen. Omdat dat leuk is en ik me niet neer wil leggen bij ‘het went wel zoals we het doen’.

Voor grote organisatie-transitie trajecten werk ik samen met een netwerk van trainers-consultants. Onze gemeenschappelijke waarde is de hoge kwaliteit, en diepgang die we in ons werk willen.

Met Bedrijfskundige en Organisatie-consultant Gert Veenhoven van Systematisch-creatief is het prettig en professioneel samenwerken. Samen verkennen we de grens tussen structuur, vertrouwen, loslaten en gedeelde (creatieve) verantwoordelijkheid. Systematiek hebben we nodig om een gemeenschappelijk (talig) kader te scheppen en de authentieke creativiteit van mensen om persoonlijke effectiviteit en efficiency te realiseren waarbij we juist die kaders los willen laten.

Met begeleidingskundige, verhalenverteller en doener Paula Wetselaar werk ik al  jaren samen. Om werk en leven zinvol en voldoening gevend te houden. In onderwijsland is ze vernieuwend geweest. Hoe richt je onderwijs effectief in? Regie voor het kind om de verantwoordelijke volwassene te worden die het moderne bedrijfsleven en de samenleving nodig hebben.