Partners & Samenwerking

Partners

In de trainingen streven we naar optimale beleving met blijvende meerwaarde. Met mensen die het optimale eruit willen halen, wil ik grenzen verleggen. 

Voor grote organisatie-transitie trajecten werk ik samen met een netwerk van trainers-consultants. Onze gemeenschappelijke waarden zijn, respect, hoge kwaliteit en diepgang.

Samenwerking

Met begeleidingskundige, verhalenverteller en doener Paula Wetselaar werk ik al  jaren samen. Om werk en leven zinvol en voldoening gevend te houden. In onderwijsland is ze vernieuwend geweest. Hoe richt je onderwijs effectief in? Regie voor het kind om de verantwoordelijke volwassene te worden die het moderne bedrijfsleven en de samenleving nodig hebben.

Met Bedrijfskundige en Organisatie-consultant Gert Veenhoven van Systematisch-creatief is het prettig en professioneel samenwerken. Samen verkennen we de grens tussen structuur, vertrouwen, loslaten en gedeelde (creatieve) verantwoordelijkheid. Systematiek hebben we nodig om een gemeenschappelijk kader te scheppen.  De creativiteit van mensen om persoonlijke effectiviteit en efficiency te realiseren waarbij we juist die kaders los willen laten.