Bedrijfsuitje en Teamtrainingen

Wil je wat leuks en leerzaams organiseren voor het team? Zou het prettig zijn wanneer zowel het team als het bedrijf daar direct de vruchten van plukt?  Dit bedrijfsuitje is intensieve kennismaking met zelfcoaching en snel groeiende resultaten. Een team ervaart op speelse wijze dat ze beter presteren met minder moeite en meer zelfvertrouwen. Samen ervaren ze dat: de productie, de omzet én het plezier omhoog kunnen. Ontspanning en focus leiden tot een prestatiedoorbraak. Ze op het werk met meer focus en ontspanning ook beter kunnen.

Doel

De teamtrainingen richten zich op prestatie-doorbraak in samenwerking en diverse skills. We werken aan teamflow. De teamleden versterken zichzelf en elkaar, blijvend. Sfeer, communicatie, innovatie en resultaat verbeteren direct.

Voor wie?

Deze trajecten richten zich op uiteenlopende teams van professionals; management-project-productie-verkoop-R&D, enz. Ook voor Permanente Educatie van diverse beroepsgroepen in te zetten.

Duur van het verandertraject

Een eerste ‘mind-boost’-training levert inspiratie en direct resultaat op; meer effectiviteit en plezier. Een eerste stap naar optimale samenwerking.

Om blijvend de vruchten te plukken van ‘Zelfcoaching-Peakperformance’ in werk en privé is wellicht herhaling of coaching on-the-job gewenst. De ervaring leert dat afhankelijk van de leerdoelen nog één of meerdere dagdelen gewenst zijn. Voor duurzaam resultaat is training en discipline nodig. In onderling overleg kijken we wat reëel is.

Verschillende trainingen:

Denk hierbij aan:

  1. Leiding nemen, geven en krijgen; persoonlijk en gedeeld leiderschap. Voor verschillende doelgroepen; board, management, ondernemers, leidinggevenden.
  2. Projectmanagement en procesoptimalisatie; job-ownership en ´afspraak is afspraak´
  3. Sales en accountmanagement
  4. Presenteren
  5. Effectief vergaderen
  6. Top-team; teambuilding-effectief plezierig samenwerken
  7. Sport-trainers; zelfcoaching in zelfcoaching door sporters

Wat maakt deze trainingen anders?

Locatie

Incompany of op nabij gelegen sportieve setting.

Ervaringen

Dhr.M.Knottnerus (Quality Knowledge & Innovation specialist Rabobank)

“Bij Rabobank integreren we cultuur en gedrag in de Audit. Hoe komen onze waarden en normen en onze cultuur, tot uiting in ons gedrag. Kunnen we dat gedrag resultaatgericht verbeteren? Mark verzorgde voor de ambasadeurs/ DPO’s cultuur-en-gedrag binnen Audit, een inzichtelijke training ‘cultuur-communicatie-mindset-resultaat’; een speelse toepassing waardoor onze auditors persoonlijk geraakt en geïnspireerd werden. Ze reflecteerden op hun eigen gedrag. Een leerzame ervaring met een innovatief leermodel. Het vraagt om verdere toepassing. Aanbevelenswaardig!”