Training & Coaching

Leiderschap

Je wil meer uit jezelf of je team halen. Maar niemand wil verplicht veranderen. Hoe haal je in samenwerking het optimale potentieel uit je mensen zonder de regie te verliezen?

Bedrijfsuitje en Teamontwikkeling

Iedereen heeft zijn kwaliteiten, karakter en gewoontes. Een mix die de samenwerking niet per se effectief maakt. Leer elkaar op een speelse manier kennen.

Teamontwikkeling bestaat uit leren luisteren, assertief en toch sympathiek. Waarderen, invoelen en afstemmen, met een gemeenschappelijk doel.

Sport

In sport kunnen we ontspanning en ambitie combineren. Sport is voor velen een inspiratiebron voor ‘het-beste-uit-jezelf-en-elkaar’. Optimale ontspanning, focus en prestaties, die combinatie maken we met jou waar. Van móeten winnen naar willen groeien. In flow worden we één met onze activiteit. Zo behalen we een resultaatdoorbraak. Voor sporters, trainers en coaches.

Talentontwikkeling & Persoonlijke groei

Wellicht herken je de last van mentale druk waardoor je kwaliteiten en talenten niet voldoende tot hun recht komen. Zelfcoaching richt zich op het stop zetten van mentale druk en de ontwikkeling van je talent. Met zelfcoaching krijg je een instrument in handen om snel en structureel beter te presteren en om in je werk en leven te groeien.

De gemene deler is gewenste gedragsverandering

Druk, stress, te weinig resultaat, je wil groeien, je wil zelf de regie (en niet verbeterd worden). Wanneer je snel wil veranderen lukt dat niet vanuit oude gedachten- en gedragspatronen. Wanneer je doet zoals je deed, krijg je wat je kreeg. Leer jezelf effectief bijsturen. Naar leuker, efficiënter, meer ontspannen en gefocust. Meer omzet, prettiger samenwerken.

Maatwerk

Zelfcoaching helpt jou, jullie, om doelgericht meer kracht en ontspanning te vinden. Na een intake maken we samen een plan van aanpak. Een traject is relatief kort en intensief.